Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o zámeru činnosti

Dátum: 21.12.2022
Autor: Obecný úrad Pusté Čemerné
Oznámenie o zámeru činnosti

Zverejnenie zámeru navrhovanej činnosti podľa § 23 ods. 3 zákona č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie.

 

Obci Pusté Čemerné bol dňa 19.12.2022 doručený zámer o navrhovanej činnosti podľa zákona č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie

„BÝVANIE POD LESOM PUSTÉ ČEMERNÉ“.

 

Zámer bol predložený Okresnému úradu Michalovce, odbor starostlivosti o životné prostredie dňa 08.12.2022 pre navrhovateľa: Bc. Stella Kostovčiková, Kaluža 722, 072 36 Kaluža.

Informácia o zámere navrhovanej činnosti je zverejnená na webovom sídle ministerstva na adrese: https://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/-byvanie-pod-lesom-puste-cemerne- 

Zámer navrhovanej činnosti je verejnosti sprístupnený na Obecnom úrade Pusté Čemerné, Pusté Čemerné 4, v úradných hodinách.

Verejnosť môže doručiť príslušnému orgánu písomné stanovisko k zámeru o navrhovanej činnosti do 21 pracovných dní od jeho zverejnenia (dátum zverejnenie/vyvesenia uvedený nižšie) na adresu:

Okresný úrad Michalovce

Odbor starostlivosti o životné prostredie

Námestie slobody 1

071 01 Michalovce

Písomné stanovisko sa považuje za doručené, aj keď bolo v určenej lehote doručené dotknutej obci.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.